Despre noi

Suntem importatori si distribuitori de produse medicale ce deservesc clienti din domeniul medical si nu numai. Venim in intampinarea nevoilor clientilor cu solutii eficiente si viabile prin completarea gamei noastre complete de produse cu servicii conexe (ex. consiliere tehnica, suport online, proiectare cabinete, solutii de finantare si livrari prompte). Toate acestea au ca scop multumirea clientilor nostri prin eficientizarea costurilor, imbunatirea si sustinerea continua a actului medical de calitate.

Piaţa serviciilor medicale private aproape s-a triplat în ultimii ani, o evoluţie pe care puţine industrii din România au avut-o într-o perioadă marcată de criză economică. Statisticile arata ca peste 60% dintre romani se indreapta catre serviciile private de sanatate nu doar pentru analize medicale si consultatii dar si pentru intervenţiile chirurgicale.

Tendinta de tranzitie a pacientilor catre mediul privat este motivata de serviciile de calitate si mediul bine organizat.

Pentru a sustine standardele de calitate este nevoie de produse de calitate.

Puteti cumpara online echipamente protectie Bloc Operator de la cel mai mare producator din Europa de echipamente protectie: halate, campuri, seturi si truse chirurgicale. Veti fi ghidat in alegerea produselor de personal specializat si cu experienta in domeniul medical. Suntem reprezentanti exclusivi ai brandului Cardiva in Romania.

Va multumim ca ati ales Cardiva! Spor la cumparaturi …online!