Cel mai mare producator european de echipamente protectie de unica folosinta folosite in salile de operatie.

CINE SUNTEM?

Datorita unei linii de productie avansate si total automatizate CARDIVA este cel mai mare producator de campuri, halate si seturi chirurgicale din Europa. Situata in Parcul Tehnologic din Malaga, Spania, fabrica cu o suprafata de 7,000 de m² a fost construita in 2006 si este capabila datorita tehnologiei de ultima generatie sa produca si sa livreze produse folosite de spitale si clinici din toata lumea.

Cele doua game principale de produse sunt Coverline si Coverpack (Seturi sterile „la comanda”).

MONTIGEN este reprezentant CARDIVA Integral Solutions pentru cele doua game in Romania.

Produsele sunt postate in SEAP (achizitii publice).

Pentru mostre si detalii suplimentare nu ezitati sa ne contactati:
Tel: 0737 510 509   E-mail: contact@montigen.ro

BENEFICII

Produsele Cardiva sunt realizare din materiale specifice ce asigura bariera bacteriana, impermeabilitate superioara, rezistenta la lichide si abraziune.

  • Prevenirea infectiilor – materiale impermeabile

  • Economisirea timpului – folosind seturile sterile

  • Reducerea cheltuielilor – prin eficientizarea stocului

Toate produsele Cardiva sunt in conformitate cu Directiva europeana privind dispozitivelor medicale 93/42CEE, EN 13795 si sunt certificate CE.

PRODUSE

Campuri sterile concepute să ofere cea mai bună protecție pentru pacienți și personalul medical. Acționează ca o barieră împotriva contaminării. Asigură absorbția constantă de fluide pe toată suprafața câmpului. Garantează siguranța și controlul fluidelor, minimizând astfel riscul contaminării plăgiilor operate. Asigurarea condițiilor de realizare a intervențiilor chirurgicale fară riscuri în: blocuri operatorii (BO), intervenții de mică chirurgie, cabinete medicale, cabinete stomatologice, etc.

Vă punem la dispoziție câmpuri sterile bistratificate (polipropilenă + polietilenă), câmpuri hartie + PE, câmpuri viscosie. Câmpuri chirurgicale sterile simple, cu adeziv, cu orificiu, cu fantă adeziva în forma de U și câmpuri acoperire masa. Toate produsele Cardiva sunt în conformitate cu Directiva europeană privind dispozitivelor medicale 93/42CEE, EN 13795 și sunt certificate CE.

Prevenirea transmiterii bolilor la pacienti și la personalul din sistemul sanitar are o importanta mai mare în mediul medical actual, prin aparitia unor agenti patogeni noi, a unor organisme rezistente la diferite medicamente și prin cresterea presiunilor economice pentru a reduce infecțiile nosocomiale. Vă punem la dispozitie câmpuri chirurgicale produse în Spania, de Cardiva, cel mai mare producător european.

Montigen este imporator unic Cardiva în România.

Produsele sunt postate în SEAP (Achiziții publice).

Halate chirurgicale confortabile si rezistente, ideale pentru utilizarea de catre medici si personalul medical in cadrul blocului operator.

Interventiile chirurgicale necesita nivele de protectie diferite. De aceea va punem la dispozitie halate chirurgicale de unica folosinta fabricate din diferite tipuri de materiale care va permit atingerea nivelului de performanta, protectie si confort permițându-vă să vă concentrați asupra a ceea ce este important în timpul unei operații.

Halate sterile simple sau ranforsate, de diverse dimensiuni (M, L, XL, XXL)

  • SMS 35 g/ (Dressy Gown) pentru expunere in care exista putin contact cu sange si fluide corporale.
  • SMS 43 g/ si halate chirurgicale din Spunlace 68g/m² pentru expunere moderata sau ridicata la sange si fluide corporale.
  • Halate chirurgicale extra protectie SMS (45g/m²) (XXL).
  • Halate chirurgicale pentru Urologie SMS (45g/m²) (XXL).
  • Halate de protectie din polipropilena (19gr, 28/30gr) cu sau fara mansete tricotate, de culoare verde, simple sau ranforsate.
  • Halate de protectie impotriva citostaticelor.
  • Va punem la dispozitie inclusiv Scrub Suits sau pijamale chirurgicale de unica folosinta.

Halatele chirurgicale comercializate exclusiv de firma noastra sunt produse de Cardiva Integral Solutions din Spania, cel mai mare producator european de echipamente protectie pentru Blocul Operator.

Montigen este imporator unic Cardiva în România.

Produsele sunt postate în SEAP (Achiziții publice).

Seturi chirurgicale folosinte pentru diverse proceduri medicale.

Utilizarea seturilor sterile  este o componenta esentiala a unui program eficient de prevenire a infectiilor nosocomiale, de eficientizare a stocurilor si de reducere a cheltuielilor.

Va punem la dispozitie seturi chirurgicale pentru Chirurgie Generala, Chirurgie Toracica si Cardiaca, Neurochirurgie, Ortopedie si Traumatologie, Angiografie, Urologie, Obstetrica si Ginecologie, Oftalmologie, ORL, Stomatologie, alte proceduri si materiale auxiliare.

Cele mai vandute seturi sunt: Set steril universal, Set steril interventii oro-maxilo-faciale, Set steril rezectie transuretrala RTU, Set steril extremitati, Set steril artroscopie, Set steril sala de nasteri, Set steril sectiune cezariana, Set steril ortopedie-sold, Set steril varice, Set steril abdominal laparoscopie, Set steril oftalmologie.

Seturile sterile sunt comercializate exclusiv de firma noastra si sunt produse de Cardiva Integral Solutions din Spania, cel mai mare producator european de echipamente protectie pentru Blocul Operator.

Montigen este imporator unic Cardiva în România.

Produsele sunt postate în SEAP (Achiziții publice).

Truse sterile de unica folosinta pentru diverse proceduri medicale.

Utilizarea truselor sterile este o componenta esentiala a unui program eficient de prevenire a infectiilor nosocomiale, de eficientizare a stocurilor si de reducere a cheltuielilor.

Va punem la dispozitie truse nastere pentru taierea cordonului ombilical, truse traheostomie adulti si copii, etc. Se pot achizitiona truse sterile personalizate „la comanda” iar componenta trusei o puteti trimite pe contact@montigen.ro sau ne puteti contacta telefonic: 0737 510 509.

Trusele sterile sunt comercializate exclusiv de firma noastra si sunt produse de Cardiva Integral Solutions din Spania, cel mai mare producator european de echipamente protectie pentru Blocul Operator.

Montigen este imporator unic Cardiva în România.

Produsele sunt postate în SEAP (Achiziții publice).